Mammuttimainen NHL-diili lähestyy! Hurricanes-pomo tiputti uutta tietoa Sebastian Ahon sopimusneuvotteluista

© Kuva: Getty Images

Sebastian Ahon jatkosopimusneuvottelut ovat tällä hetkellä suuri keskusteluaihe Pohjois-Amerikassa.

Nuori suomalaishyökkääjä on noussut nopeasti Carolina Hurricanesin suurimmaksi tähdeksi, joten uudesta sopimuksesta odotetaan valtavaa. Joidenkin arvioiden mukaan Aho saattaa allekirjoittaa peräti kahdeksanvuotisen jatkosopimuksen, jonka myötä vuosipalkkakin nousisi 9-10 miljoonan dollarin tienoille.

– Tapasimme perjantaina hänen (Ahon) edustajansa kanssa ja meillä oli loistava tunnin mittainen keskustelu. Luulen, että asiat menivät eteenpäin.

– Tällaiset sopimukset eivät tule tapahtumaan kesä- tai heinäkuun aikana – ne syntyvät luultavasti myöhemmin kesällä. Mutta hyvä asia on, ettemme ole neuvotteluissa kaukana toisistamme, Hurricanesin GM Don Waddell paljasti viikonloppuna The Athleticille.