Liiga-seura löysi korvaajan menetetylle ykkössentterille: ”Isokokoinen, hyvin liikkuva, vahva aloittaja”

© Kuva: Juha Tamminen
Tipsi ja striimi Eurooppa-Liigaan! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

KalPa menetti ykköshyökkääjänsä hiljaittain, kun Jaakko Rissanen päätti käyttää sopimuksensa ulkomaan option. Nyt kuopiolaisseura paikkasi tyhjiön ja solmi yhden vuoden mittaisen sopimuksen Matti Järvisen kanssa.

– Matilla on Liiga-kiekon vaatimuksiin keskushyökkääjäksi todella hyvät ominaisuudet, hän on isokokoinen, hyvin liikkuva, vahva aloittaja, taitava ja pelaa vahvasti kahteen suuntaan, KalPan toimitusjohtaja Toni Saksman kommentoi tuoretta hankintaa seuran verkkosivuilla.

29-vuotias Järvinen paukutti päättyneellä kaudella 28 tehopistettä runkosarjassa Tapparan paidassa. Liiga-urallaan tehnyt vähintään 28 tehopistettä kaudessa neljästi. Liigassa hän on edustanut Tapparan lisäksi SaiPaa ja Espoon Bluesia.

Tipsi ja striimi Eurooppa-Liigaan! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!