Hopealla Liigassa päättyneellä kaudella jätetty Oulun Kärpät on julkistanut kaksivuotisen jatkosopimuksen konkarihyökkääjä Jussi Jokisen kanssa.

Pitkän NHL-uran tehnyt 36-vuotias Jokinen teki paluunsa Kärppiin jo viime kaudella, jolloin konkari edusti seuraa runkosarjan lopun ja pudotuspelien ajan. Mies nakutteli runkosarjan 14 ottelussa 20 (6+14) tehopinnaa osoittaen samalla olevansa edelleen todellinen tähtikaliiberin vahvistus Liiga-tasolle.

– Kärpät oli minulle ehdoton ykkösvaihtoehto. Nautin jokaisesta päivästä viime kaudella, ja odotan innoissani tulevaa kautta. On hienoa päästä olemaan mukana alusta asti uudessa projektissa, Jokinen kommentoi Kärppien kotisivuilla.

Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho ennakoi loistavan pelikäsityksen omaavan Jokisen olevan tärkeä osa Kärppien tulevan kauden joukkuetta.

– Hienoa, että Jussi päätti nyt lopullisesti palata kotiin ja Kärppiin. Hän on varmasti merkittävä palanen tulevan kauden joukkuetta. On hyvä, että ”Jusa” on nyt alusta asti joukkueen mukana. Sitä kautta hän pääsee sisään joukkueen rytmiin ja pelaamiseen, Aho hehkuttaa seuran nettisivuilla.

Leijonien paidassa useat arvokisat tahkonnut Jokinen pelasi NHL-urallaan komeat 951 runkosarjapeliä tehoin 191+372=563.