Kultahuuma valtasi koko Suomen! Arvaatko, mistä päin Leijonien kultajuhliin saapui eniten väkeä?

© Kuva: Getty Images
Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

Suomi on jääkiekkokansaa. Tämä todistettiin viimeistään tänä keväänä, kun yli puolet koko maan väkiluvusta seurasi MM-kisojen finaaliottelua.

Voiton tultua suomalaiset lähtivät ympäri maan juhlimaan välittömästi ympäri maata, vaikka usein päähuomio kiinnittyykin Helsinkiin.. Tämä selviää Telian blogin artikkelista, josta selviää käyttäjäpiikit operaattorin tilastoista. Yöllä mestaruutta juhlittiin muun muassa Lappeenrannassa, Jyväskylässä, Oulussa ja Tampereella.

Kaisaniemen kultajuhlakin yhdisti suomalaiset huikealla tavalla. Telian tietojen mukaan juhlijoita saapui joka puolelta Suomea. Erityisen paljon juhlijoita tuli Lahdesta, Kouvolasta, Lappeenrannasta ja Tampereelta.

Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!