Kuin Suomen maajoukkue? Jari Kurri mielissään Jokerien uusista sopimuksista – ”Voittajan luonne, johtohahmo”

© Kuva: Getty Images

Jokerit tiedotti keskiviikkona mm. nettisivuillaan, että Stanley Cup -voittaja Antti Niemi liittyy joukkueeseen ja pakki Sami Lepistö jatkaa remmissä. Veskarin pahvi kattaa ensi kauden, leijonapuolustajan sopimus on mallia 1+1.

Pelaajien nappaamiset miellyttävät Jari Kurria.

– Niemellä on voittajan luonne. Hän liikkuu hyvin isoksi pelaajaksi ja sopeutuu varmasti nopeasti pitkän tauon jälkeen eurooppalaiseen peliin, puheenjohtaja sanoi.

– Lepistö taas on ollut kahden viime kauden ajan puolustuksemme pelitaitava ja tehokas johtohahmo, joka on kantanut minuuttimääräisesti vastuuta kenttäpelaajistamme selkeästi eniten.

Jokerit alkaa ainakin lapulla muistuttamaan jo jopa Suomen maajoukkueen tasoista nippua. Helsinkiläiset hankkivat nimittäin aiemmin keväällä mm. tuoreet maailmanmestarit Veli-Matti Savinaisen ja Mikko Lehtosen sekä leijonaikoni Petri Kontiolan ja Henrik Haapalan.

Joukkue on nimenomaan suomalaistumaan päin.

– Analysoimme viime kauden tarkasti ja meillä oli selkeä tavoite saada aikaan muutosta. Olemme tulevalla kaudella suomalaisempi joukkue, meillä on puolustuksessa lisää kiekollisuutta sekä kenttäpelaajien takana kokenut maalivahti, joka on pelannut vuosikymmenen ajan maailman kovimmassa liigassa ja myös menestynyt siellä, Kurri huomautti.

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon!