Kärpät-tähti sanoi ”ei kiitos” NHL:lle – matkaa yllättävään osoitteeseen!

© Kuva: Juha Tamminen

Oulun Kärppien tähtihyökkääjä Ville Leskinen on solminut kaksivuotisen sopimuksen Ruotsin SHL:ään pelaavan Färjestad BK:n kanssa.

Sopimus saattaa tulla monelle pienoisena yllätyksenä, sillä ainakin Ilta-Sanomat uutisoi kauden päätteeksi, että Leskinen olisi saanut NHL:stä ”niin houkuttelevan tarjouksen, että häntä ei nähdä Euroopan kaukaloissa hetkeen.”

Färjestadissa totisesti iloitaan näinkin kovan vonkaleen naaraamisesta Ruotsiin.

– Tiedämme, että Villellä oli useita tarjouksia muilta seuroilta, ja eri sarjoista. Tuntuu hyvältä, että hän valitsi juuri meidät. Hän teki viime kaudella 57 tehopistettä, joten kyllä hän tietä, missä maali sijaitsee, Färjestad GM Peter Jakobsson totesi tiedotteessa.

Leskisellä on takana huima Liiga-kausi, kun 58 ottelussa 25-vuotias hyökkääjä nakutti komeat tehot 29+28=57.