Kaapo Kakolle tarjolla Rangersissa iso tontti – nämä tähdet ovat potentiaalisimmat ketjukaverit

© Kuva: Getty Images
Mestiksessä eloonjäämiskamppailu Kiekko-Vantaa - Peliitat! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

New York Rangers oli seurana oikea lottovoitto Kaapo Kakolle. Korkea varausvuorokin tarkoittaa paitsi sitä, että seuralla on isot odotukset suomalaishyökkääjälle, heillä on myös isot paineet kasvattaa Kakosta tähtitason pelaaja.

Näin ollen voi odottaa, että Rangers tarjoaa Kakolle heti isoa roolia NHL:stä, kunhan suomalaislupaus osoittaa leirityksellä kykenevänsä pelaamaan miehiä vastaan. Tätä tuskin tarvitsee MM-kisojen jälkeen epäilläkään.

Rangersilla ei ole jonoksi asti isoja hyökkääjänimiä. Ei olisi ihme, jos Kakolle tarjotaan heti kauden alkaessa mahdollisuus näyttää ykkösketjussa. Ketjukaveriksi hän saisi näin ruotsalaisen Mika Zibanejadin, jolla on allaan uransa paras kausi. Ruotsalaissentteri paukutti tehot 30+44=74.

Vasemmalla laidalle tulisi Zibanejadin tuttu tutkapari Chris Kreider. Jenkkihyökkääjä viimeisteli viime kaudella niin ikään hyvät tehot: 28+24=52.

Ykkösketjusta paikan nappaaminen vaatisi Pavel Buchnevichin syrjäyttämistä hyökkääjähierkarkiassa. Venäläislupaus viimeisteli viime kaudella 64 otteluun tehot 21+17=38.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Mestiksessä eloonjäämiskamppailu Kiekko-Vantaa - Peliitat! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!