Jarmo Kekäläisellä kädet täynnä töitä – Columbuksen tähtipuolustajan palkka saattaa kohota hirmulukemiin!

© Kuva: Getty Images
Tipsi ja striimi Eurooppa-Liigaan! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen on yksi kesän kiireisimmistä miehistä koko NHL:ssä.

Suomalaispomolla on ratkaistavanaan peräti neljän rajoittamattomaksi vapaaksi agentiksi tulevan tähtipelaajan jatkon lisäksi myös muita vähemmälle huomiolle jääneitä sopimuksia. Rajoitetuiksi vapaiksi agenteiksi (RFA) tulevista pelaajista ylivoimaisesti tärkein on 21-vuotiaan tähtipuolustaja Zack Werenskin tuleva jatkosopimus.

Vuoden 2015 varaustilaisuudessa kahdeksantena pelaajana napattu puolustaja on ollut kolmen ensimmäisen NHL-kautensa aikana todella vakuuttava iskien hyvän puolustuspelaamisen lomassa 237 pelaamassaan runkosarjaottelussa 128 (38+90) tehopistettä.

Werenskin tulevan jatkosopimuksen arvioidaankin nousevan vuosikorvaukseltaan jopa yli kahdeksaan miljoonaan dollariin. Kekäläinen yrittänee saada pelaajan kiinnitetyksi maksimipituisella sopimuksella, joka seuran varanneen pelaajan kohdalla on kahdeksan vuotta.

Werenskin leiri saattaa kuitenkin vielä odottaa rauhassa, mitä samassa tilanteessa olevista puolustajista Boston Bruinsin Charlie McAvoy tai Philadelphia Flyersin Ivan Provorov tekevät omien jatkosopimustensa suhteen.

Joka tapauksessa koko kolmikolla on mahdollisuus nousta palkkakategoriassa ohi Florida Panthersin tähtipuolustaja Aaron Ekbladista. Ekblad allekirjoitti seuransa kanssa kolme vuotta sitten 8-vuotisen, vuosipalkaltaan 7,5 miljoonan taalan sopimuksen.

LUE MYÖS: NHL:n sisäpiiritoimittaja arvioi: Matt Duchene saamassa valtavan sopimustarjouksen!

LUE MYÖS: Artemi Panarinilla uusi valtti sopimusneuvotteluihin – tätä ominaisuutta ei löydy toiselta jättisopimuksen saaneelta tähdeltä!

Tipsi ja striimi Eurooppa-Liigaan! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!