Jarmo Kekäläinen lähdössä tulevaan NHL-kauteen nimettömällä joukkueella? Muistuttaa Leijonien esimerkistä!

© Kuva: Getty Images
Teemu Pukki tekee maalin - saat jättikertoimen 25,00

Columbus Blue Jacketsin suomalais-GM Jarmo Kekäläinen ei kanna huolta suurimpien tähtipelaajiensa mahdollisesta menettämisestä kesän vapailla markkinoilla.

Tähdistä ainakin Artemi Panarinin ja Sergei Bobrovskin lähtöä seurasta pidetään varmana, minkä lisäksi myös siirtotakarajalla hankittujen Matt Duchenen ja Ryan Dzingelin jatko seurassa on kaikkea muuta kuin varmaa. Kekäläinen ei kuitenkaan usko seuran kurssin lähtevän syöksyyn edes vaikka kaikki nimekkäimmät supertähdet päättäisivätkin vaihtaa maisemaa.

– Täällä ei ole tulossa uudelleenrakennusta. Meillä on edelleen kasassa vahva runko. Katsokaa, mitä Long Islandilla tapahtui. New York Islanders menetti parhaan pelaajansa John Tavaresin. Mutta he alkoivat pelata joukkueena ja voittaa. Tai Suomi MM-kisoissa. Suomi voitti ilman NHL-pelaajia. Ilman ainuttakaan. He voittivat supertähtiä vilisevät joukkueet pelaamalla joukkueena, suomalais-GM muistuttaa The Athleticin haastattelussa.

– Mielestäni meillä on kasassa hyvä joukkue, tapahtui mitä tahansa. Otimme riskin siirtotakarajalla. Jos nämä pelaajat lähtevät, olkoon niin. Jatkamme eteenpäin ja täytämme aukot muilla keinoin, Kekäläinen kertoo luottavaisena.

Columbus -pomo kertoo myös istuvansa vielä tällä viikolla pöytään yhdessä kykyjenetsijäosastonsa kanssa. Tällöin seurajohto aikoo keskustella mm. siitä, keiden vapaiden pelaajien perään se aikoo heinäkuussa avautuvien vapaiden pelaajien markkinoilla lähteä.

Teemu Pukki tekee maalin - saat jättikertoimen 25,00