Jälleen mahtavia talousuutisia: Liigan häntäpään joukkue teki ennätysliikevaihdon – myös tulos plussalla

© Kuva: Pekka Mäntylä
Liigassa Pelicans - KooKoo! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Päättyneellä kaudella Liigassa 13.sijalle jäänyt KooKoo tiedotti perjantaina tehneensä heikosta urheilullisesta menestyksestä huolimatta vähintäänkin kelvollisen taloudellisen tuloksen.

Kouvolalaisseura kertoo tilikauden 2018-19 tuottaneen ennätyksellisen liikevaihdon, 5 059 000 euroa. Myös tulos oli positiivinen, kun voittoa kertyi lähes 45 000 euroa.

– Olemme tyytyväisiä liiketoiminnan kasvuun ja yhtiön kehitykseen eri osa-alueilla. Urheilullisella puolella välietappimme, pudotuspelipaikka, jäi vielä odottamaan, KooKoo Hockey Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mikko Pulkkinen toteaa seuran nettisivulla julkaistussa tiedotteesssa ja jatkaa:

– Haluan kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita ja kannattajia tuesta päättyneellä kaudella. Taloudellinen tulos on vähintäänkin tyydyttävä, etenkin kun huomioidaan, että emme hakeneet keväällä pikavoittoja. Jatkamme ensi kauteen positiivisin odotuksin.

KooKoon liikevaihto kasvoi edellisestä tilikaudesta noin 122 000 euroa. Positiivinen tulos oli KooKoolle kahdeksas viimeisen yhdeksän kauden aikana.

Myös joukkueen yleisäkeskiarvo nousi hieman ollen 3313 katsojaa ottelua kohden. Edelliskaudella lukema oli 3236 katsojaa.

KooKoo on jo toinen päättyneellä kaudella pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt joukkue, joka tiedottaa positiivisesta taloudellisesta tuloksesta. Torstaina vastaavanlaisista uutisista kertoi Ässät.

LUE MYÖS: Liigajoukkue kertoi mahtavia uutisia: Tulos parani lähes 600 000 euroa – ”Torjuntavoitto”


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!

Liigassa Pelicans - KooKoo! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!