Hurja huhu: sylkykupiksi joutunut NHL-tähti siirtymässä jättipalkalla verivihollisen riveihin!

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafsissä fanien hampaisiin parin viime kauden aikana joutunut puolustaja Jake Gardiner neuvottelee sopimuksesta verivihollisen leiriin.

Montrealilainen 98,5 Sports -radiokanava kertoo Montreal Canadiensin GM Marc Bergevinin käyneen jo keskusteluja puolustajan kiinnittämisestä. Rajoittamattoman vapaan agentin UFA-statuksen heinäkuun alussa näillä näkymin saava 28-vuotias jenkkipakki hakee tiettävästi vuosipalkaltaan 7-8 miljoonan dollarin väliin asettuvaa, pitkää sopimusta.

Vuosi sitten uransa tehollisesti parhaan kauden (52 pistettä) pelannut Gardiner kärsi päättyneellä kaudella selkävaivoista. Mies iski 62 runkosarjapelissä 30 (3+27) tehopinnaa joutuen usein Leafs-fanien hampaisiin virheherkän pelityylinsä vuoksi.

LUE MYÖS: Loistouutisia! New York Rangers värväsi Tuomo Ruudun

LUE MYÖS: Nyt tuli puskista! Venäläinen NHL-supertähti ilmestyi liigaseuran harjoituksiin