Colorado Avalanche kauppaamassa tähtipelaajaansa – Sisäpiirilähde: ”Kaksi seuraa isosti kiinnostuneita”

© Kuva: Getty Images

Lukuisat NHL:n sisäpiirilähteet kertovat Colorado Avalanchen GM Joe Sakicin saaneen NHL:n varaustilaisuuden alla useita yhteydenottoja tähtipuolustajastaan Tyson Barriesta.

Jenkkipuolustaja aloittaa ensi syksynä viimeisen kautensa nykyisestä neljän vuoden sopimuksestaan, joka takaa miehelle 5,5 miljoonan dollarin vuositulot. Avalanchen sisäpiiritoimittaja AJ Haefele kertoo miehen olevan jatkuvasti muiden seurojen kiinnostuksen kohteena.

Vancouver Canucksin sisäpiiritoimittaja Rick Dhaliwal ilmoittaa ainakin Canucksin olevan ”isosti” pelaajan kintereillä. Sportsnetin arvostettu sisäpiiritoimittaja Darren Dreger puolestaan kertoo myös Montreal Canadiensin osoittaneen kiinnostustaan 27-vuotiasta kanukkipakkia kohtaan. Siirto toteutunee Dregerin mukaan viimeistään siinä vaiheessa, mikäli Avalanche onnistuu nappaamaan varaustilaisuuden nelosvuorolla koko draftin parhaana puolustajana pidetyn Bowen Byramin.

LUE MYÖS: Hurja huhu: Kasperi Kapanen siirtymässä isänsä vanhaan seuraan!