AL: Tapparalle vahvistus ulkomailta – Jussi Tapola hehkuttaa: ”Olen erittäin tyytyväinen”

© Kuva: Juha Tamminen
Tipsi ja striimi Eurooppa-Liigaan! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

Tapparan urheilu- ja kehitysjohtaja Jussi Tapola vahvisti torstaina Aamulehdelle, että joukkueeseen on tulossa uusi maalivahtivahvistus ulkomailta.

– Olemme hyvin lähellä, että pääsemme yhteisymmärrykseen. Hän tulee ulkomailta. Seura tiedottaa, kun asiat saadaan maaliin, Tapola kertoi Aamulehden haastattelussa.

– Sanotaan näin, että olen erittäin tyytyväinen, jos pääsemme sopimukseen. Maalivahtimarkkinoilla on jonkun verran maalivahteja, hyviäkin ehdokkaita. Näykin Aki teki kovan työn – katsoi videoita ja koitti saada tietoa heistä. Toivomme, että asiat viimeistellään lähiaikoina.

Tapparan maalivahtitilanne on parhaillaan hieman erikoinen, sillä joukkueella on sopimus Christian Heljangon sekä Emil Larmin kanssa. Larmi solmi kuitenkin Pittsburgh Penguinsin kanssa NHL-sopimuksen, joten Tappara pakotettiin etsimään hänelle korvaaja ensi kaudeksi.

Tappara teki keskiviikkona testisopimuksen NHL:ään varatun belgialaisvahdin Wouter Peetersin kanssa.

– Teimme tämän päätöksen (Peetersin testisopimus) jo ennen kuin tiesimme, että Larmi lähtee NHL:ään. Tämä ei liity siihen millään tavalla. Liigajoukkue kaipaa kolmea maalivahtia ja kokeilemme Peetersiä. Hän on lahjakas maalivahti, minkä varauskin todistaa, Tapola kertoi.

Tipsi ja striimi Eurooppa-Liigaan! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!