Yllätyslahja! Saksan päävalmentaja sai mieluisan paketin Suomesta: ”Lisää saa lähettää”

© Kuva: Getty Images
KooKoo ideajoukkueena Liigassa! Lunasta talletusbonus!


KOSICE. Saksan päävalmentaja Toni Söderholm sai ennen Leijonat-peliä mieluisan lahjan Suomesta.Paikallismedia Kaleva uutisoi aiemmin, että Saksan apuvalmentaja Kari Jalonen oli lähestynyt mediaa erikoisella pyynnöllä. MM-kisoihin saapunutta toimittajaa pyydettiin tuomaan Söderholmille paketti kotimaista kahvia.

Toimittaja toteutti toiveen ja Saksan valmennus sai nautisella. 

Kahvipaketti yllätti täysi Söderholmin, joka innostui hehkuttamaan saamaansa kahvipakettia. Sumpit tulivat ilmeisen tarpeeseen.– Tuli! Saatiin juoda Presidentti-kahvia ennen peliä. Ja oli hyvää! Söderholm tunnelmoi SuomiKiekko-sivustolle.Slovakian kahvitarjonta on ainakin Kosicessa melko heikkoa. Laadukasta suodatinkahvia ei tarjoilla oikeastaan missään. Se tuntuu sekä toimittajien, pelaajien että valmentajien arjessa.

– Meille voi lähettää lisää – terveisiä vain Suomeen!, Söderholm virnisti.LUE MYÖS: Näitkö tätä? MM-kisojen maalipyssy sortui härskiin temppuun – ruma niitti suoraan päähän

LUE MYÖS: MM-kisojen puolivälieräparit selvillä! Leijonat joutuu hirmuiseen testiin – vastassa hallitseva maailmanmestari

LUE MYÖS: Ei herkille! USA:n supertähti loukkaantui – hirmulaukaus suoraan sukukalleuksille

Ilari Isotalo, Kosice
Twitter: @IlariIsotalo

KooKoo ideajoukkueena Liigassa! Lunasta talletusbonus!