MM-kisat
Venäjä – Suomi
Lauantai 25.05 klo 16:15

Leijonat teki sen, mitä asiantuntijat eivät odottaneet: löi Ruotsin jatkoajalla upean taistelun jälkeen. Jukka Jalosen kiekkosoturit aiheuttivat kansankodissa suuren järkytyksen ja pian ottelun jälkeen Ruotsin iltapäivälehdet revittelivät suurilla kirjaimilla otsikoita suunnattomasta fiaskosta. Ja sitä Ruotsin suoritus todella oli. Edessä on siis kisojen huipennus. Kaikki MM-kisojen ottelut pystyt seuraamaan TV:n kautta, joten et menetä sekuntiakaan vaikka olisit liikkeellä lauantaina.

Tre Kronorilla oli nimittäin kaikki avaimet kädessään 3-1 johdossa. Sen jälkeen Rikard Grönborgin joukkue luopui tilasta ja kiekosta, joka tuon taitotason joukkueella on aivan käsittämätön veto. Leijonilta ei voi ottaa mitään pois, mutta voitto tuli suurelta osin Ruotsin henkisen löysyyden – tai mahdollisesti fyysisen väsymyksen – vuoksi. Leijonat sen sijaan taisteli, raastoi ja luisteli sen mitä ikinä pystyi. Jääkiekko on siitä kaunis peli, että hyvin valmennettu, itseensä uskova joukkue voi hallita peliä, vaikka vyöllä ei olekaan lukemattomia NHL-otteluja. Leijonien MM-kisoja voi pitää jo tässä vaiheessa onnistumisena.

Venäjä näytti lipuvan ensimmäisessä erässä tavoittamattomiin USA:ta vastaan. USA järjesti ottelusta vielä jonkunlaisen spektaakkelin tulemalla peliin mukaan, mutta paremmalla onnella Venäjä olisi saattanut ratkaista ottelun jo ajoissa. Nikita Gusev oli jälleen maagisessa vedossa. Venäjä on näissä kisoissa kovin mahdollinen vastus. Sen materiaalietu – koskien kaikkia osa-alueita – Suomeen on jopa Ruotsia suurempi, mutta tässä vaiheessa joukkue ei voi tulla askiin ylimielisenä. Leijonat on Ruotsin kaadon jälkeen pakko ottaa vakavasti.

Vetosuositus

Leijonat voi näköjään tehdä MM-jäillä mitä tahansa, mutta tässä vaiheessa on nojattava myös lainalaisuuksiin. Venäjän hyökkäyskalusto on tehnyt selvää jälkeä kisoissa ja koville joutuvat Leijonatkin. Vetosuositus on Venäjän maalit yhteensä – varsinainen peliaiaka, yli 3,5 maalia kertoimella 2,04.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Venäjä – Suomi ja kohteeseen veto ”Venäjän maalit yhteensä – varsinainen peliaiaka, yli 3,5 maalia”. Jos Venäjä tekee vähintään neljä maalia, saat 204 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Venäjä tekee enintään kolme maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Bundesligan, Serie A:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät TV:tä.

[inline-text-ad text=”Katso MM-kisat suorana” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]