MM-kisat
Venäjä – Norja
Perjantai 10.05 klo 17:15

Perjantaina yhden kisojen kovimmista nipuista kehiin marssittava Venäjä ottaa mittaa Norjasta, jonka meriitit modernin jääkiekon parissa ovat sangen vaatimattomat. Joukkueiden tasoero on lyhyesti sanottuna hirmuinen. Tosin kyllä MM-kisoissa tapahtuu isojakin yllätyksiä tasaiseen tahtiin ja normaalisti niihin on syynä ennakkosuosikin puutteellinen valmistautuminen tai asenne. Venäjä vie silti voiton tästä matsista noin yhdeksän kertaa kymmenestä.

Venäjän joukkueen habitusta käsiteltiin jo aikaisemmassa mestaruusvetoa käsittelevässä artikkelissa. Venäjän joukkue on niin hyvä, että alkusarjan joissain matseissa sen pahin ja samalla ainoa vihollinen on joukkue itse. Norjan tasoisen joukkueen Venäjä voi voittaa vasemmallakin kädellä, mutta tässä vetosuosituksessa ei ole kyse siitä.

Norjan joukkueen pitäisi olla oikeinkin riittävä siihen, että vuonojen miehet pelaavat A-sarjan kiekkoa myös ensi vuonna. Joukkueen rungon muodostavat Norjan ja Ruotsin pääsarjoissa pelaavat kiekkotyöläiset. Kotoisesta liigastamme tuttuja pelaajia ovat TPS:n maalivahti Henrik Haukeland sekä KooKoon Alexander Bonsaksen. Huhtikuun harjoitusotteluissa norjalaiset joutuivat tunnustamaan Ruotsin kahteen otteeseen paremmakseen.

Vetosuositus

Tämä vetosuositus on hyvin spekulatiivinen. Jos Venäjä ei ole alusta asti sata lasissa ja pelitapa ei ole täysin hallussa, ei Norjan tasoista joukkuetta vastaan tehdä maaleja millään läpiluisteluilla. Norja puolestaan ei oletettavasti pääse helpolla maalintekotonteille ja sen maaliodottama on alhaalla. Vetosuositus on matalien maalilukujen puolesta: Ottelussa alle 6,5 maalia kertoimella 1,83.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Venäjä – Norja ja kohteeseen veto Ottelussa alle 6,5 maalia. Jos ottelussa tehdään enintään kuusi maalia, saat 183 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään vähintään seitsemän maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).