Tsekki – Saksa: puolustuspelin kautta

MM-kisat
Tsekki – Saksa
Torstai 23.05 klo 21:15

Myös Tsekin ja Saksan välinen puolivälierä ansaitsee muutaman rivin vetoaiheista puntarointia. Tsekille kyseessä ovat lähes kotikisat ja kannustus sekä myöskin paineet ovat sitä luokkaa. Saksalle ei etukäteen tästä parista ole annettu mahdollisuuksia, mutta nämä kertalaakista ratkaistavat cup-turnaukset voivat joskus olla suosikeille hankalia: aina ei peli ala kulkemaan ihan napista painamalla. Mitä pitemmälle Saksa sinnittelee, sitä kovemmaksi kasvaa paine tsekkien kypärien alla. Unibet TV välittää tämänkin ottelun tunnelmat.

Tsekki oli runkosarjassa murhan hyvä joukkue. Se hävisi lohkossaan ainoastaan Venäjälle ja mätti muita joukkueita vastaan lähes 40 maalia. Tsekin hyökkäysarsenaali onkin laadukas ja tehoja on saatu irti laajalla rintamalla. Ei yhtään yllättäisi, jos Tsekki olisi sunnuntai-iltana loppuottelussa taistelemassa maailmanmestaruudesta.

Saksa on etukäteen ehkä jatkopelien köykäisin nippu parin NHL-vahvistuksensa ryydittämänä. Pelitavallisesti Toni Söderholmin joukkue on kyllä kuosissa ja Suomea vastaan se pelasi viisaasti, mutta tiukasti. Saksa lähtee tähän peliin varmasti tiukan puolustuspelin kautta ja yrittää pitää lukemat tasaisina mahdollisimman pitkään. Se jopa saattaa siinä onnistuakin.

Vetosuositus

Vaikka Tsekki on selvääkin selvempi suosikki, ottelun maaliodottama ei tule hipomaan kattoja. Odotettavissa on varsinkin Saksan puolelta tiukkaa puolustus- ja kyttäyspeliä. Vetomielessä kiinnostus nousee mataliin maalilukuihin – vetosuositus on siis Ottelussa alle 5,5 maalia kertoimella 1,78. Veto on siis voitollinen, jos varsinaisella peliajalla tehdään enintään 5 maalia.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Tsekki – Saksa ja kohteeseen veto ”Ottelussa alle 5,5 maalia”. Jos varsinaisella peliajalla tehdään enintään viisi maalia, saat 178 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos maaleja tehdään vähintään kuusi, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Bundesligan, Serie A:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.