Leijonat kohtaa lauantaina MM-kisojen välierässä Venäjän. Pääset lyömään Suomea jättikertoimella 30,00. Jos Suomi häviää, saat silti 50€ ilmaisvedon.

Tämä huipputarjous on voimassa vain in uusille asiakkaille. Kyse on erikoistarjouksesta MM-kisojen kunniaksi. Mitään kierrätysvaatimuksia ei ole eli saat voitot heti käteisenä tilillesi. Tarjous on lunastettavissa pelin alkamiseen asti.

Seuraa alapuolen ohjeita ja ota tarjous talteen!

Lunasta tarjous näin:

  1. Siirry ille TÄSTÄ.
  2. Avaa pelitili ja talleta.
  3. Lyö 1€ veto Suomen voiton puolesta Venäjää vastaan. Saat automaattisesti jättikertoimen 30,00.

Lisätietoa: Tarjous on voimassa vain in uusille asiakkaille. Maksimipanos kohteeseen on 1€. Voitoilla ei ole mitään kierrätysvaatimuksia.

Leijonat näyttää Venäjälle kaapin paikan

Leijonat pelasi uskomattoman ottelun Ruotsia vastaan puolivälierässä. Vaikka Ruotsin joukkue pursusi NHL-tähtiä, näytti Leijonien joukkue yhteispelin voiman ja pudotti tähtisikermän aikaiselle kesälomalle.

Venäjää vastaan Suomi on taas altavastaaja, mutta ei kuitenkaan suuri sellainen. Yksittäisessä ottelussa henkisen vahvuuden merkitys korostuu – ja tämä Leijonien joukkue pursuaa voitonhalua. Jukka Jalosen joukkue on todella vaikea kaataa.

Leijonien täytyy saada peliinsä vielä hieman tarkkaavaisuutta lisää. Ruotsi pääsi iskemään muutaman maalin turhan helposti puolivälierässä, ja nämä uinailut meinasivat maksaa paljon. Lauantaina erityisesti Suomen maalivahtipelin täytyy olla timanttista.

[inline-text-ad text=”Lyö Suomi voittoon jättikertoimella” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33973″]