Suomi ja Kanada kohtaavat perjantaina MM-kisojen avauspäivänä. Jos Suomi voittaa, saat rahat takaisin kertoimella 50,00.

Leijonat lähtee otteluun altavastaajana, mutta jättikerroin 50,00 on tietysti täysin yliampuva. Suomen kerroin on normaalisti tietysti vain murto-osa tästä jättikertoimesta. Erikoiskertoimesta vastaa Mr.Green.

Jättikertoimen pystyy lunastamaan, jos olet uusi asiakas Mr.Greenillä. Mitään kierrätysvaatimuksia ei voittoon sisällä eli raha on vaikka heti kotiutettavissa. Maksimipanos kohteeseen on 1€.

Lunasta tarjous näin:

1. Siirry Mr.Greenille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Lyö vetoa 1€ Suomen voiton puolesta ja saat jättikertoimen 50,00. Mitään kierrätysvaatimuksia voitoissa ei ole.

Miksi Leijonat voi yllättää?

Vaikka Kanadan joukkue on paljon nimekkäämpi kuin Suomen, on yllätysmomentti ensimmäisessä kohtaamisessa paljon suurempi. Leijonat ovat leireilleet jo neljä viikkoa, joten valmistautuminen kisoihin on tapahtunut huolellisesti. Kanadan kohdalla valmistautumisaikaa on ollut vähemmän ja yhteispeli voi vielä hakea uomiaan ensimmäisessä kohtaamisessa.

Koska Suomen joukkue ei ole niin nimekäs, moni varmasti pursuaa näyttöhaluja Kanadan kaltaista joukkuetta vastaan. Jos intensiteettiä on enemmän kuin vastustajalla, se voi luvata hyvää. Harjoituspelit ovat osoittaneet, että Leijonilla on valtavaa nälkää!

Suomen nuorilta, kuten Kaapo Kakolta, odotetaan nyt todella paljon. Ja kyllä nämä kaverit voivat lupauksiin vastata!