Suomi – Tsekki: Leijonat kevyellä miehistöllä

Euro Hockey Tour
Suomi – Tsekki
Torstai 02.05 klo 18:30

MM-kisoihin valmistaudutaan vielä European Hockey Tourin merkeissä. Leijonilla on torstaina edessä ottelu Tsekkiä vastaan. Kyseessä on Tsekin kotiturnaus. Tästä haetaan asemia kisoihin, viimeistellään kuvioita ja taustalla odotetaan mahdollisia vahvistuksia rapakon takaa.

Leijonilla on Petsipapan hataran muistin mukaan kevyin miehistö pitkään aikaan. Kieltäytymisiä on tullut molemmilta puolilta isoa vettä ja NHL-avut ovat tällä kertaa jääneet minimiin. Oikeastaan niiden kutsuminen vahvistukseksi on jopa hieman kyseenalaista. Kieltäytyjiä on sen sijaan jo joukkueellisen verran – jopa KHL-miehistä löytyy monia kutsusta kieltäytyneitä. Ruotsia vastaan pelatuissa harjoitusotteluissa Leijonat oli ensimmäisessä matsissa voitollinen, mutta siinäkin ottelussa Ruotsi oli lopun sulamista lukuun ottamatta parempi. Kaikkea voi tapahtua ja pelitavallisesti voidaan toki olla kehityksen kärjessä, mutta ennusmerkit eivät ole kisoihin häävit.

Tsekillä on siis kyseessä kotiturnaus ja joukkue alkaa olla muotoutunut aika mukavasti. Tsekki on pelannut huhtikuun aikana useita harjoituspelejä ja naputellut pikkunättejä voittoja ennakkoon heikompia vastustajia vastaan. Kotimaassaan pelatessa Tsekin on oltava myös selkeähkö suosikki Leijonia vastaan.

Vetosuositus

Vetomielessä on kansallistunne tuupattava hetkeksi sivuun ja pelattava Leijonia vastaan. Tsekki saa vielä tässä vaiheessa mukavia kertoimia. Vetosuositus on siis Tsekki voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,05.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Suomi – Tsekki ja kohteeseen veto Tsekki voittaa ottelun. Jos Tsekki voittaa ottelun, saat 205 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Suomi voittaa ottelun tai ottelu päättyy tasan, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.