Suomalaisen NHL-tähtihyökkääjän sopimus lähti aivan liian halvalla? Asiantuntija: ”Se oli ryöstö”

© Kuva: Getty Images

Tämän kevään NHL:n pudotuspelien suurimpia suomalaisonnistujia oli hyökkääjä Teuvo Teräväinen, joka yltyi mahtavaan vireeseen Carolina Hurricanesin sensaatiomaisessa matkassa.

24-vuotias helsinkiläinen paukutti runkosarjassa uransa parhaat tehot 21+55=76 ja jatkoi pudotuspeleissä virettään kirjaamalla 15 peliin komeat pinnat 7+3=10.

Teräväinen solmi tammikuussa viisivuotisen jatkosopimuksen Hurricanesin kanssa, ja siitä lähtien nuorukaisen liito NHL-kaukaloissa on ollut huimaa. Kun Teräväisen kehitystä katsoo, niin alkaa 5,4 miljoonan dollarin palkan takaava tuore sopimus näyttämään todelliselta alediililtä.

– Sana ”ryöstö” heitetään liian usein pöydälle, kun kuvaillaan NHL-sopimuksia. Mutta se tapa, miten Teräväinen on pelannut jatkosopimuksen jälkeen, se miten hänen kokonaispelinsä on kehittynyt jatkuvasti, ja se miten hän paransi jatkuvasti pudotuspeleissä… Viisi vuotta ja 5,4 miljoonaa dollaria on ryöstö, The Athletic -lehden toimittaja Sara Civian latasi.

Pitkän sopimuksen myötä, Teräväisen kirkkaimpana tavoitteena on tuoda lähivuosina Stanley Cup Carolinaan.

– Nautin todellakin ajastani täällä. Täällä haluan pelata. Haluan olla täällä rakentamassa Stanley Cup -mestarijoukkuetta. Meillä on paljon hyviä palasia jo. Tuntuu, että tästä on tullut jo paikka, jonne ihmiset haluavat tulla, Teräväinen sanoi kauden päättävässä haastattelussa.

LUE MYÖS: 

Oliko se sitten siinä? NHL-megatähti Erik Karlssonilta todella vihjaileva viesti

Mieluisa vahvistus! Kaksinkertainen Stanley Cup -voittaja liittyi JYPin kesärinkiin

Nimilista julki! NHL kutsui kuntotesteihin yhdeksän suomalaispelaajaa


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004