Suomalaiselta huippupelaajalta viiltävä kommentti ammattilaiskiekon boikottiin – ”Tämä on kaikille niille olutliigan miehille…”

© Kuva: Getty Images

Suomalainen huippuvahti Noora Räty ja moni muu naistähti on jakanut sosiaalisessa mediassa paljon puhuttelevan tilapäivityksen. Yli 200 naispelaajaa boikotoi ammattilaiskiekkoa niin kauan, kun tarjolla ei ole taloudellisesti toimivaa sarjaa.

Räty antoi tempauksesta Twitter-tilillään suhteelllisen tiukan oloisen näkemyksen äskettäin.

– Tämä on kaikille niille olutliigan miehille, jotka kertovat meille sosiaalisessa mediassa, että emme voi koskaan luoda kestävää liigaa: Odottakaa vaan, ja jonain päivänä olette kateellisia siitä, mitä meillä on, maalivahti latasi.

Puhuttavasta tapauksesta voit lukea lisää täältä.

Maalivahti Räty on tuore MM-hopeamitalisti.