Slovakia – Tanska: hulivilikiekkoa tiedossa?

MM-kisat
Slovakia – Tanska
Tiistai 21.05 klo 17:15

Isäntämaa Slovakian MM-kisaurakka loppuu kotiyleisön harmiksi jo tiistaina kun alkulohkon viimeisessä ottelussa astuu vastaan myös jatkopeleistä rannalle jäänyt Tanska. Ottelu on siis merkityksetön ja siinä pelataan vain kunniasta. Voisi kuitenkin kuvitella, että ainakin isännät haluavat tarjota vielä kerran faneille iloista kiekkoviihdettä. Ottelun voit seurata suorana lähetyksenä Unibet TV:n striimistä.

Slovakian turnaus alkoi iloisesti, kun se löi USA:n avauspäivänä. Jatkossa ottelut menivät melko odotetusti – etukäteen vahvemmille kärsittiin tappiot ja heikommista otettiin voitto. Ratkaiseva ottelu jatkopelien suhteen oli Saksa-ottelu, jota Slovakia johti vielä kaksi minuuttia ennen päätössummeria. Saksa tuli sitkeästi rinnalle ja ohi. Joskus se on pienestä kiinni ja nyt tämä marginaali ratkaisi pelin ja jatkopaikan.

Tanska selvitti turnauksen ilman suurempia yllätyksiä: Iso-Britannialta ja I-divisioonaan pudonneelta Ranskalta otettiin tarvittavat pisteet, jotta paikka auringossa varmistettiin ensikin kevääksi. Isoja jääkiekkomaita vastaan taso ei vain riitä tällä hetkellä.

Vetosuositus

Panoksettomassa ottelussa on riski, että peli menee hulivilikiekoksi. Lisäksi kummankaan pakka ei lähtökohtaisestikaan ole yhtä tiukka kuin kisojen parhailla nipuilla, joten tähän otteluun tekee mieli kokeilla runsasmaalisuutta. Vetosuositus on siis Ottelussa yli 5,5 maalia kertoimella 1,96.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Slovakia – Tanska ja kohteeseen veto ” Ottelussa yli 5,5 maalia”. Jos ottelussa tehdään vähintään kuusi maalia, saat 196 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään enintään viisi maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Bundesligan, Serie A:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.