Ruotsi – Venäjä: B-lohkon huipennus

MM-kisat
Ruotsi – Venäjä
Tiistai 21.05 klo 21:15

Lohkopelit päättyvät B-lohkon osalta huippuottelulla Ruotsi – Venäjä. Tässä ottelussa ratkotaan pitkälti B-lohkon voitto ja katsotaan asemia kohti torstaina pelattavia puolivälieriä. Ja kyllä tässä ottelussa saadaan jo hieman osviittaa parhaiden joukkueiden nokkimisjärjestyksestä. Tämä ottelu kannattaa kyllä vahtia läpi esimerkiksi Unibet TV:n striimistä!

Ruotsi kärsi kisojen avausottelussa tappion Tsekille, mutta on sen jälkeen nakutellut viisi voittoa. Tosin Latviaa vastaan sai Ruotsi tehdä 5-4 voittomaalin tyhjiin, sillä Latvia tarvitsi ottelusta kolmeen pisteen voiton pitääkseen jatkohaaveensa elossa. Sveitsiä vastaan kairattiin niukka 4-3 voitto. Kaikilta osin ei kahta viimeistä peliä voi pitää aivan vakuuttavana työnäytteenä Tre Kronorilta.

Venäjä on ollut omissa otteluissaan hyvin vakuuttava. Kuusi voittoa maalierolla 29-3 eivät jätä selittelyille sijaa. Venäjä on ollut kliininen ja kurinalainen. Venäjän tehokkain pelaaja tähän asti on ollut Nikita Kucherov tehoilla 6+8. Pistepörssiähän johtaa Ruotsin William Nylander lukemin 4+11. Venäjää on tällä hetkellä pidettävä Ruotsia vahvempana nippuna, sillä joukkueen pelissä ei ole ollut juuri heikkouksia.

Vetosuositus

Sen verran vakuuttava on Venäjä ollut, että se on tässäkin ottelussa selkeähkö suosikki. Tarjolla olevat kertoimet riittävät kyllä vetoon. Vetosuositus on siis Venäjä voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,10.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Ruotsi – Venäjä ja kohteeseen veto ”Venäjä voittaa ottelun”. Jos Venäjä voittaa ottelun varsinaisella peliajalla, saat 210 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos varsinainen peliaika päättyy tasan tai Ruotsi voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Bundesligan, Serie A:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.