RS: NHL-seuran suomalaishyökkääjä paljasti: MM-kisamatka jäi vakavasta syystä väliin

© Kuva: Getty Images

MM-kisoissa vahvasti tänä keväänä esiintynyt Suomen maajoukkue on monille ulkomaalaisille melko nimetön ryhmä, sillä mukana on vain muutama NHL-vahvistus.

MM-kisamatkasta joutui kieltäytymään muun muassa Nashville Predatorsin Miikka Salomäki. 26-vuotias hyökkääjä kärsi kuluneella kaudella vakavasta loukkaantumisesta sekä aivotärähdyksestä, joten MM-kisoihin ei ollut kannattavaa lähteä.

– (Maajoukkueesta) Ol­tiin yh­tey­des­sä, mut­ta he tie­si­vät mi­nun ti­lan­tee­ni. Tämä oli kai­kil­le pa­rem­pi näin. On hyvä le­vä­tä tuom­mo­sen lop­pu­kau­den jäl­keen. Ai­na on hie­noa pe­la­ta, kun se on mah­dol­lis­ta, mut­ta jos­kus on pa­rem­pi le­vä­tä­kin, Sa­lo­mä­ki kommentoi asiaa Raahen Seudulle.

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️