Pelaaja-agentti paljasti MTV Urheilulle: Leijonien MM-kultahyökkääjä saamassa NHL-sopimuksen

© Kuva: Getty Images

Pelaaja-agentti Markus Lehto paljasti torstaina MTV Sportille, että Leijonien mukana MM-kultaa voittanut hyökkääjä Eetu Luostarinen on saamassa NHL-sopimuksen.

Luostarinen kerkesi pelata Slovakian MM-turnauksessa vain ensimmäisessä neljässä ottelussa, kunnes paha polvivamma katkaisi hänen kisamatkansa. 20-vuotias KalPa-hyökkääjä jouduttiin lähettämään kesken MM-kisojen takaisin Suomeen, ja MM-kultamitalin hän sai vasta maanantaina lentokentällä.

MM-kisat toimivat silti oivana näyteikkunana Carolina Hurricanesin kesän 2017 toisen kierroksen (42.) varaukselle.

– Tämä oli Eetu Luostariselle näytön paikka tavallaan Carolinan suhteen, mutta olen aika luottavainen Eetun suhteen. Carolina tykkää miehestä. Tässä voi tapahtua lähipäivinä aika paljon, Lehto vihjaili MTV Urheilulle.