Pahasti flopannut jättipalkkainen NHL-hyökkääjä vaihtamassa kotikaupunkinsa seuraan? ”Rakastan sitä paikkaa”

© Kuva: Getty Images

Kolme kautta Edmonton Oilersia edustaneen ja seurassa pahemman kerran flopanneen voimahyökkääjä Milan Lucicin ura saattaa jatkua ensi kaudella muissa maisemissa.

30-vuotias Stanley Cup -voittaja kävi Sportsnet 360 Vancouverin haastattelussa, jossa kovaotteinen laitahyökkääjä kommentoi varsin avoimesti toimittajan kysymystä uran päättämisestä kotikaupungissaan ja Vancouver Canucksin riveissä.

– Se on jotain, mitä en missään nimessä laskisi pois vaihtoehtojen joukosta. Jotain saattaa olla tapahtumassa. Asiat eivät ole toimineet osaltani Oilersissa varsinkaan viimeisen puolentoista vuoden aikana. Uusi GM ja uusi valmentaja, joita ei olla vielä edes nimetty… et tiedä mikä heidän suunnitelmansa tulee olemaan tulevaisuutta ajatellen. Kuten sanoin, siirto on jotain mikä saattaa ehdottomasti toteutua, Lucic kommentoi myöntäen samalla halunsa päättää uransa Vancouverissa.

– Vancouver on yhä kotini, johon rakastan tulla. Paikka jossa rakastan käydä. Mielestäni Canucks on tällä hetkellä todella mielenkiintoinen joukkue. Rakastan tapaa jolla Jim Benning on rakentanut joukkuetta varaustilaisuuden kautta kehittäen omia pelaajia. Travis (Green) on tehnyt loistavaa työtä valmennuspuolella. Kuten sanoin, todella mielenkiintoinen ja kehittyvä joukkue. Et koskaan tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan, Lucic pyörittelee omaa siirtomahdollisuuttaan.

Päättyneellä kaudella vain 20 (6+14) tehopistettä iskeneen voimahyökkääjän siirron esteenä saattaa olla ainoastaan miehen jättimäinen sopimus. Mies kuittaa seuraavasta neljästä kaudesta kuusi miljoonaa dollaria kustakin. Lucicilla on sopimuksessaan siirrot kieltävä pykälä, joka kuitenkaan tuskin tulee miehen puheet huomioiden tuottamaan ongelmia tässä skenaariossa.

LUE MYÖS: Takana täydellinen floppikausi! NHL-seuran palkkakuningas lyttää valmentajansa: ”Rankkaa kun ei saa vastuuta”

LUE MYÖS: Huhut Jevgeni Malkinin siirron ympärillä kiihtyvät – siirtymässä toisen venäläistaiturin tutkapariksi?