Nyt on koskettava julkaisu! Liigan läpimurtopelaaja lähdössä HPK:sta – ”Tätä tarinaa ei ois pystynyt lopettamaan paremmin”

© Kuva: Ilari Isotalo
Liiga alkaa torstaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Jääkiekon Suomen mestaruuden taannoin voittanut HPK on menettämässä maalivahti Emil Larmin muille maille. Hämeenlinnassa viimeistään tänä keväänä itsensä tähtiin pelannut torjuja tuli Kerhoon kaudeksi 2016-17.

Pelaajan Instagram-päivityksestä on helposti pääteltävissä se, että 22-vuotiaalle torjujalle aika Hämeenlinnassa oli antoisaa.

– Kun aika on… Ylpeydellä ja kiitollisena oon saanut kantaa tätä paitaa päällä kuluneina vuosina. Nyt on kuitenkin aika kääntää uus sivu ja päästä näkemään jotakin uutta. Viimeset kolme vuotta on tarjonnut paljon ja matkalle on mahtunut vielä enemmän, Larmi kirjoitti.

Larmi on voittanut urallaan paljon, kun hän on myös alle 20-vuotiaiden maailmanmestari. Veskari ponnisti Hämeenlinnaan ja huipulle haastavista olosuhteista, kun peliaika oli Lahden Pelicansissa kortilla junnuvuosina. Sittemmin pelaaja kuitenkin sai vastuuta Mestiksen Peliitoissa.

Loppu on sitä kuuluisaa tuhkimotarinaa.

– Tätä tarinaa ei ois pystynyt lopettamaan paremmin. Tää joukkue ja tää kaupunki sai sen, mitä ansaitsi. Iso kiitos joka ikiselle mukana olleelle. Kiitos niin kaikille joukkuekavereille, valmennukselle, toimistolle, sponsoreille ja ennen kaikkea jokaiselle kannattajalle ja fanille, joka tässä on mukana kulkenut, lisäksi mm. vanhempiaan ansaitusti kiittänyt Larmi kirjoitti.

Liiga alkaa torstaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!