NHL:n pudotuspelit kesken – suomalaispelaaja pelasti kotikaupunkinsa nuoret: ”Pulju saa uuden alun”

© Kuva: Getty Images

Vaikka San Jose Sharksin suomalaishyökkääjä Joonas Donskoilla on joukkueensa kanssa käsillään hektiset ajat NHL:n pudotuspeleissä, pystyy pelaaja näemmä ajattelemaan muitakin kuin jääkiekkoon liittyviä asioita.

Hyökkääjä osoitti upeaa inhimillisyyttä turvaamalla kotikaupunkinsa Raahen skeittihallin toiminnan kuittaamalla hallin velat. Donskoin tempaus antaa paikalliselle nuorisolle mahdollisuuden jatkaa harrastustaan myös tulevaisuudessa. Asiasta kertoi mm. Suomen Rullalautaliitto Facebook-sivuillaan.

Alla valtavan suosion saanut eräs Twitter-päivitys. Esimerkiksi NHL:n oli uudelleentwiitannut oheisen päivityksen.

LUE MYÖS: Olut virtaa MM-kisakaupungissa! Leijonafaneja hemmotellaan ”lähes ilmaisilla” tuopeilla

”Hyviä uutisia Raahesta

Pitkään talousvaikeuksien kanssa taistellut skeittihalli Pulju saa uuden alun. Kiitos tästä NHL-pelaajana tunnetulle, ex-skeittari, Joonas Donskoille. Donskoi maksoi pois hallille kohdistuneet maksamattomat velat ja antoi Puljulle uuden startin. Toivomme kaikkea parasta myös jatkossa. Toivottavasti tie tulevaisuudessa on menestyksekäs ja halli saa jatkaa toimintaa vielä seuraavatkin vuosikymmenet.”

Aihetta Donskoilla on hymyyn myös kaukalossa. San Jose ja St. Louis Blues aloittavat lännen konferenssifinaalit tänä yönä kello 3. Ensiksi neljä voittoa ottanut joukkue menee Stanley Cupin -finaaleihin.

Donskoi on viimeistellyt kevään pudotuspeleissä tehot 1+1=2.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!