NHL:n pudotuspeleissä tapahtuu lauantaina vastaisena yönä. Jos Carolina Hurricanes kaataa New York Islandersin, jatkaa Carolina otteluparista jatkoon.

Carolina on aloittanut sarjan todella väkevästi, sillä Teuvo Teräväisen ja Sebastian Ahon edustama joukkue on karannut jo johtoon 3-0-lukemin. Erityisesti tämä suomalaiskaksikko on ollut erinomaisessa vireessä läpi pudotuspelien! Mahtaako Islanders saada suomalaisia kuriin neljännessä pelissäkään?

Peliyhtiö Mr.Green tarjoaa suomalaisten supervireen kunniaksi jättikerrointa Carolinan voitolle. Pääset lyömään Carolinan puolesta jättikertoimella 30,00. Normaalisti Carolinan kerroin on noin 2,90. On siis sanomattakin selvää, että tähän tarjoukseen kannattaa tarttua.

Nyt vain seuraamalla alapuolen ohjeita saat tarjouksen lunastettua.

Lunasta jättikerroin näin:

1. Siirry Mr.Greenille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Lyö Carolinan voittoa 1€ panoksella ja saat automaattisesti kertoimen 30,00. Jos Carolina voittaa, saat 30€ tilillesi ilman mitään kierrätysvaatimuksia.

Lisätietoa: Ilman kierrätysvaatimuksia tarkoittaa, että saat nostettua rahat vaikka heti takaisin tilille. Maksimipanos 1€ kohteeseen. Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille.