MM-kisojen A-lohko: kolmen kauppa

MM-kisat
A-lohko / Voittaja
10.5-21.5.2019

Jääkiekon MM-kisojen A-lohkossa suosikin paineet sysätään Kanadalle ja USA:lle. Suomi on lohkon selkeähkö kolmossuosikki. Leijonat pelasivat rohkaisevasti EHT-turnauksessa ja pitivät etukäteen nimekkäämpiä joukkueita tiukoilla. SM-finaalijoukkueista Leijoniin kelpasi kolme pelaajaa, eli joukkueen vaihtuvuus on melko pieni. Leijonien joukkuepeli toimii, mutta voittaakseen A-lohkon Leijonien pitää venyä ja suosikkien samalla epäonnistua jollakin tasolla.

Petsipappa saumaili MM-kisojen mestaruusvetoja jo viime viikolla tässä artikkelissa. Jo siinä vihjeessä todettiin Kanadan ja USA:n kisajoukkueiden laadukkuus. Asia ei ole muutamassa päivässä muuttunut miksikään: jos Leijonat meinaa pistää ennakkosuosikeille kampoihin, se pystyy tekemään sen valmistautumisessa, joukkuepelissä ja henkisellä puolella.

Kun katsoo viiden viimeisen vuoden runkosarjasijoituksia, Kanada on ollut USA:an ja Leijoniin verrattuna varmin suorittaja alkusarjassa. Minkään muun kuin näiden kolmen joukkueen yltäminen lohkovoittoon olisi jo todellinen jättiyllätys – MM-kisojen alkusarjassa tasoerot ovat joissain otteluissa kiusallisen suuret.

Vetosuositus

Kanada on yllekirjoittaneen suosikki lohkovoittoon. Vetosuosituksena on siis Kanada voittaa A-lohkon kertoimella 2,00. Muistutetaan vielä, että Unibetin asiakkaat pystyvät katsomaan kisoja Unibet TV:n kautta.

Erikoistarjous: 5€ ilmaisveto jokaiseen Leijonien matsiin

Unibet tarjoaa rajoitetun ajan SuomiKiekon lukijoille erikoisetua: saat lunastettua 5€ ilmaisvedon jokaisen Suomen alkulohkon matsiin (7×5€ ilmaisvetoa). Tarjouksen saa vain oheisen linkin kautta ja se on voimassa ainoastaan 9.5. asti.

Ohjeet tarjouksen lunastamiseen:

1. Rekisteröidy Unibetille TÄSTÄ.
2. Tee 10€ veto ennen torstaita 9. toukokuuta klo 23.59, jotta olet oikeutettu ilmaisvetoihin.
3. Ilmaisvedot maksetaan pelaajien tilille viimeistään klo 14.00 jokaisena arkipäivänä.