Liiga-seura kaappasi maajoukkuehyökkääjän Ruotsista: ”Suuri mahdollisuus olla yleisön suosikkipelaaja”

© Kuva: Pekka Mäntylä

KooKoo on tehnyt kahden vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Vilmos Gallón kanssa.

22-vuotias hyökkääjä on vakiokasvo Unkarin maajoukkueessa. Hän on pelannut kolmena viime vuonna MM-kisojen divarissa, mutta vuonna 2016 Galló oli Unkarin mukana myös varsinaisissa kisoissa. Hän iski seitsemään MM-otteluun tehot 1+1.

Galló pelasi viime kaudella Timrån riveissä SHL:ssä. 52 ottelussa hän paukutti tehot 9+9=18.

– Galló on vielä nuori, mutta silti jo varsin kokenut pelaaja. Hänellä on hyvä ansioluettelo Ruotsin kovista sarjoista ja myös paljon kansainvälisiä pelejä, kommentoi KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen.

– Vilmos heittäytyy hienosti pelille ja tekee hurjan työmäärän joukkueensa eteen joka ilta. Siitä ei voi olla pitämättä. Hänellä on suuri mahdollisuus olla yleisön suosikkipelaaja heti ensimmäisistä piirroistaan lähtien.