Liiga-seura kaappasi maajoukkuehyökkääjän Ruotsista: ”Suuri mahdollisuus olla yleisön suosikkipelaaja”

© Kuva: Pekka Mäntylä
Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

KooKoo on tehnyt kahden vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Vilmos Gallón kanssa.

22-vuotias hyökkääjä on vakiokasvo Unkarin maajoukkueessa. Hän on pelannut kolmena viime vuonna MM-kisojen divarissa, mutta vuonna 2016 Galló oli Unkarin mukana myös varsinaisissa kisoissa. Hän iski seitsemään MM-otteluun tehot 1+1.

Galló pelasi viime kaudella Timrån riveissä SHL:ssä. 52 ottelussa hän paukutti tehot 9+9=18.

– Galló on vielä nuori, mutta silti jo varsin kokenut pelaaja. Hänellä on hyvä ansioluettelo Ruotsin kovista sarjoista ja myös paljon kansainvälisiä pelejä, kommentoi KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen.

– Vilmos heittäytyy hienosti pelille ja tekee hurjan työmäärän joukkueensa eteen joka ilta. Siitä ei voi olla pitämättä. Hänellä on suuri mahdollisuus olla yleisön suosikkipelaaja heti ensimmäisistä piirroistaan lähtien.

Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!