Leijonat vs Saksa – lunasta 50€ ilmaisveto lohkon päätöspelistä!

Leijonien taival alkulohkossa tulee päätöksensä tiistaina iltapäivällä, kun vastaan asettuu Saksa. Pääset lunastamaan matsin kunniaksi 50€ arvoisen ilmaisvedon.

Tarjouksen antaa peliyhtiö Unibet. 50€ ilmaisveto on tarjolla kaikille uusille asiakkaille. Sinun tarvitsee vain avata pelitili, tallettaa ja lyödä Leijonien Saksa-otteluun vähintään 1€ suuruinen veto. Kun teet tämän, saat pelin jälkeen 50€ ilmaisvedon.

Ilmaisvedossa ei ole mitään kierrätysvaatimuksia. Saat siis rahat vaikka heti tilille käteisenä. Seuraa vain alapuolen ohjeita ja saat lunastettua 50€ ilmaisvedon.

Lunasta tarjous näin:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Lyö Leijonien Ranska-peliin vähintään 1€ suuruinen veto. Saat 50€ ilmaisvedon heti matsin jälkeen.

Lisätietoa: Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille.

Jos sinulla on pelitili jo Unibetille:

Jos olet jo avannut pelitilin Unibetille, myös vanhoille asiakkaille on tarjolla etuja. Näet muun muassa kaikki MM-kiekkopelit suorana ilman ylimääräistä veloitusta. Kaikki tarjoukset löydät kootusti TÄÄLTÄ.

Onko Saksalla mahdollisuuksia?

Sanotaan mitä sanotaan, mutta kyllä Leijonien keskittyminen alkaa olla koko ajan enemmän tulevassa puolivälieräpelissä. Jotta Leijonat pääsee jatkoon lohkovoittajana, vaatii se vielä hyvää tulosta Saksaa vastaan. Tuskin siis mitään löysäilyä nähdään.

Toni Söderholmin koutsaama Saksa on ollut turnauksessa hyvä. Saksa tulee jatkamaan myös pelejään puolivälierässä ja se on vastuksena vaarallinen. Esimerkiksi USA:a vastaan Saksa aloitti hyvin ottelun, vaikka lopulta USA nappasikin koitoksen nimiinsä.

Söden koutsaamana Saksa myös tuntee varmasti Suomen pelilliset vahvuudet, mutta myös heikkoudet. Ei Saksa helppo vastus ole, mutta kyllä Leijonien tästä luulisi voiton nappaavan. Ota tarjous talteen, niin saat matsiin vielä kivasti lisäjännitystä.