Leijonien MM-kisataival jatkuu sunnuntaina ottelulla Ranskaa vastaan. Ottelu alkaa klo 21.15. Jos toimit ennen matsin alkua, pääset lunastamaan takuuvarman viisikymppisen.

Tarjouksesta vastaa peliyhtiö , joka antaa viisikymppisen uusille asiakkailleen. Homma toimii seuraavalla tavalla: avaa pelitili, talleta ja lyö Leijonien otteluun Ranskaa vastaan vähintään 1€ suuruinen veto. Kun teet tämän, saat ottelun jälkeen 50€ pelitilillesi.

50€ maksetaan ilmaisvetona, jossa ei ole mitään kierrätysvaatimuksia. Näin saat voitot vaikka heti tilille käteisenä. Alapuolelta löydät tarkat ohjeet tarjouksen nappaamiseksi.

Lunasta tarjous näin:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Lyö Leijonien Ranska-peliin vähintään 1€ suuruinen veto. Saat 50€ ilmaisvedon heti matsin jälkeen.

Lisätietoa: Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille.

Jos sinulla on pelitili jo ille:

Jos olet jo avannut pelitilin ille, myös vanhoille asiakkaille on tarjolla etuja. Näet muun muassa kaikki MM-kiekkopelit suorana ilman ylimääräistä veloitusta. Kaikki tarjoukset löydät kootusti TÄÄLTÄ.

Onko Ranskalla yllätysmahdollisuuksia?

Ranska on ottelussa todella suuri altavastaaja. Leijonia vastaan Ranskan mahdollisuus piilee lähinnä siinä, että Suomen valmistautuminen otteluun pettää ja jäällä nähdään hengetön lauma. Mitään huolta tälllaisesta ei pitäisi olla.

Ranska ei voittanut kisoissa vielä peliäkään ja tuskin voittaa myöskään sunnuntaina. Tämä on hyvä ottelu Leijonille hienosäätää peliä pudotuspelejä ajatellen.

Ottelusta tulee mielenkiintoinen matsi sunnuntai-iltaan, ja kannattaa ehdottomasti ottaa myös viisikymppinen taskuun!