Tänään perjantaina klo 21.15 Leijonat saa vastaansa Iso-Britannian. Ottelusta on lupa odottaa huikeaa, sillä sinä pääset tekemään matsin avulla viisikymppisen.

Tarjouksesta vastaa peliyhtiö , joka antaa viisikymppisen uusille asiakkailleen. Homma toimii seuraavalla tavalla: avaa pelitili, talleta ja lyö Leijonien otteluun Iso-Britanniaa vastaan vähintään 1€ suuruinen veto. Kun teet tämän, saat ottelun jälkeen 50€ pelitilillesi.

50€ maksetaan ilmaisvetona, jossa ei ole kierrätysvaatimuksia. Näin saat rahat vaikka heti takaisin tilillesi käteisenä. Alapuolelta tarkat ohjeet tarjouksen lunastamiseksi.

Lunasta tarjous näin:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Lyö Leijonien Iso-Britannia-otteluun vähintään 1€ suuruinen veto. Saat 50€ ilmaisvedon heti matsin jälkeen.

Lisätietoa: Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille.

Jos sinulla on pelitili jo ille:

Jos olet jo avannut pelitilin ille, myös vanhoille asiakkaille on tarjolla etuja. Näet muun muassa kaikki MM-kiekkopelit suorana ilman ylimääräistä veloitusta. Kaikki tarjoukset löydät kootusti TÄÄLTÄ.

Kaapo Kakko -show jatkuu?

Leijonat ovat esiintyneet turnauksessa tähän mennessä todella vakuuttavasti ja saman menon voi kuvitella jatkuvan perjantai-iltana. Kyse on lähinnä siitä kuinka monella maalilla Suomi voittaa, sen verran pahasti Iso-Britannia on ollut tähän mennessä viennissä.

Yksi ottelun mielenkiintoisimmista nimistä on tietysti Kaapo Kakko. Tekeekö nuorukainen taas tehoja ja näyttää taitojaan? Voisi kuvitella, että tässä olisi hyvä peli iskeä komeat tehot taululle. Etenkin kun tehoja on syntynyt jo Kanadan kaltaista joukkuetta vastaan.

Ottelusta tulee todella mielenkiintoinen, ja kannattaa myös ottaa tuo viisikymppinen pois kuljeksimasta!

[inline-text-ad text=”NAPPAA VIISIKYMPPINEN” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=34019″]