Lähde: NHL-supertähden sisältävä tarjous jo pöydällä – Pittsburgh ja Minnesota virittelee megakauppaa!

© Kuva: Getty Images

The Athletic -lehti on saanut tietoonsa, että Minnesota Wild ja Pittsburgh Penguins käyvät neuvotteluja isosta vaihtokaupasta.

Vaihtokaupan pääkohde on Penguinsin tähtihyökkääjä Phil Kessel, jonka nimi on pyörinyt läpi kauden siirtohuhuissa.

The Athleticin mukaan Wildilla ja Penguinsilla on ollut jo pari päivää tarjous pöydällä, ja nyt enää odotetaan Kesselin ratkaisua siirron suhteen. Yhdysvaltalaistähti saa nimittäin valita tulevan osoitteensa, sillä hänellä on siirron estävä pykälä sopimuksessaan. Kesselin täytyy antaa Penguinsille lista kahdeksasta joukkueesta, joihin hän on valmis siirtymään.

Kessel ei ole vielä päättänyt, haluaako hän pelata Minnesotassa. Jenkkihyökkääjä matkusti viime viikolla Minnesotaan tekemään taustatyötä siirtymisen suhteen.

Kesselillä on läheisiä siteitä Minnesotaan, sillä hän on kotoisin Wisconsinista sekä hän pelasi Minnesota yliopistossa ennen NHL:ään siirtymistä. Kessel on myös Wildin konkaripuolustajan Ryan Suter hyvä ystävä.

The Athleticin mukaan potentiaalisessa Kessel-kaupassa Penguinsiin matkaisi ainakin hyökkääjä Jason Zucker.

Huomioitavaan on myös se, että Arizona Coyotes on tiiviisti Kesselin perässä, mutta he eivät ole tehneet vielä virallista kauppatarjousta sekavan omistajatilanteen takia.

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon!