Kuuleeko NHL? Suomalaislupaus edelleen hirmuliekeissä rapakon takana, oli osana tekemässä toisesta suomalaisesta reikäjuustoa

© Kuva: Getty Images

AHL-joukkue Charlotte Checkersiä edustava Aleksi Saarela on farmisarjassa liekeissä illasta toiseen.

NHL:ään kesällä 2015 kolmoskierroksella varattu pelaaja nakutti keskiviikkoyönä kaksi syöttöpinnaa, kun hänen edustamansa joukkue kellisti pudotuspeleissä Toronto Marliesin numeroin 5-1.

Toronto-vahti Kasimir Kaskisuo antautui kolmesti ja hänet otettiin vaihtoon kesken kamppailun. Suomalaiskassarin torjuntaprosentit matsissa jäivät karuihin lukemiin 86,36%.

Checkers johtaa ottelusarjaa voitoin 2-1 ja se on siis kahden kiinnityksen päässä Calder Cupin finaaleista. Saarela on pudotuspelien pistepörssissä jo seitsemäntenä tehoin 6+6=12. Suomalainen on pelannut 12 tehokkaimmasta pelaajasta vähiten, kun otteluita on kertynyt vyölle yhdeksän kappaletta.

Saarela on NY Rangersin varaus, mutta hänen pelaajaoikeutensa ovat Charlotten NHL-joukkue Carolina Hurricanesilla. Pelaaja on antanut NHL:n suuntaan kieltämättä kovia näyttöjä. Hän on jäänyt vain kolmessa pudotuspeliottelussa pisteittä.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004