Kärpät – HPK: legendaarinen game seven

Liiga
Kärpät – HPK
Lauantai 04.05 klo 17:00

Legendaarinen Game seven. Kärppien ja HPK:n finaalisarja huipentuu lauantaina – hetkellä, jolloin jääkiekon MM-kisoihin on aikaa alle viikko. Leijonat valmistautuu kisoihin Euro Hockey Tourilla, mutta lätkäkansan mielenkiinto on lauantaina Raksilassa. Odotettavissa on tiukka kamppailu, joka ratkeaa pienillä marginaaleilla. Kärpät on luonnollisesti kotonaan suosikki, mutta Kerho on osoittautunut todella kovaksi vastukseksi.

Kärpät oli edellisessä ottelussa pelillisesti niskan päällä, mutta jäi Emil Larmin huippuillan jälkeen nollille Rinkelinmäellä. Molemmat maalivahdit ovatkin olleet läpi sarjan maagisia, eikä mitään maalijuhlaa ole odotettavissa Raksilassakaan. Game sevenissä on oma fiiliksensä ja yksittäiset onnistumiset tulevat ratkaisemaan, kummassa leirissä lauantai-iltana pyttyä nostellaan.

Ottelusarjan pelit ovat tähän asti olleet poikkeuksetta todella laadukkaita ja hyvähenkisiä. On pelattu tiukasti, mutta vastustajaa kunnioittaen. Tällainen peli kerää arvostusta ja tätä finaalisarjaa tullaan varmasti muistelemaan pitkään yhtenä klassikoista.

Vetosuositus

Vetomarkkina lauantain peliin on totuttuun tapaan melkoisen kuiva. Tähän asti pelit ovat olleet tasaisia, mutta jatkoaikaa ei ole nähty. Lähtökohtaisesti vähämaalisissa peleissä tasapelin todennäköisyys nousee aina muutamalla prosentilla. Otetaan varovaista peliä siis tasuriin. Vetosuositus on Kärpät – HPK tasapeli kertoimella 3,80.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Kärpät – HPK ja kohteeseen veto Kärpät – HPK tasapeli. Jos ottelun varsinainen peliaika päättyy tasan, saat 380 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Kärpät tai HPK voittaa ottelun varsinaisella peliajalla, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Erikoistarjous: 5€ ilmaisveto jokaiseen Leijonien matsiin

Unibet tarjoaa rajoitetun ajan SuomiKiekon lukijoille erikoisetua: saat lunastettua 5€ ilmaisvedon jokaisen Suomen alkulohkon matsiin (7×5€ ilmaisvetoa). Tarjouksen saa vain oheisen linkin kautta ja se on voimassa ainoastaan 9.5. asti.

Ohjeet tarjouksen lunastamiseen:

1. Rekisteröidy Unibetille TÄSTÄ.
2. Tee 10€ veto ennen torstaita 9. toukokuuta klo 23.59, jotta olet oikeutettu ilmaisvetoihin.
3. Ilmaisvedot maksetaan pelaajien tilille viimeistään klo 14.00 jokaisen arkipäivänä.

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.