Joonas Donskoi laukoi San Josen jatkoon! Mikko Rantasen maali ei riittänyt voittoon – katso osumat

© Kuva: Getty Images

San Jose Sharks otti viime yönä ratkaisevan voiton Colorado Avalanchesta ottelusarjan seitsemännessä ottelussa. Voitto irtosi lopulta lukemin 3-2. San Jose jatkaa matkaansa läntisen konferenssin finaaleihin, joissa vastaan tulee St. Louis Blues.

San Josen voittomaalista vastasi Joonas Donskoi. Aivan viime aikoina suomalaishyökkääjä ei ole maaliverkkoja heilutellut, sillä osuma oli hänen ainoansa viimeisissä 35 ottelussa.

Myös Coloradon Mikko Rantanen onnistui maalinteossa. Hän ohjasi taidokkaasti sisään joukkueensa 2-1 kavennuksen. Rantanen loisti myös ottelun loppuhetkillä metsästäen kavennusta, mutta joukkuekaverit eivät saaneet passeista kiekkoa sisään.

LUE MYÖS: Onko tässä uusi ”Mr. Game Seven”? San Jose -tähden panos toi jälleen ratkaisupelin voiton NHL:ssä

Voit katsoa suomalaisten maalit alta.