Jokerit kaappasi Liigan ex-pistekuninkaan – hyökkääjä paljastaa: ”Halusin tulla jo aiemmin”

© Kuva: Juha Tamminen

Jokerit on tekemässä kokoonpanostaan ensi kaudeksi paljon edelliskausia suomalaisempaa.

Helsinkiläisseura on julkaissut kevään aikana jo Mikko LehtosenVeli-Matti SavinaisenPetri Kontiolan, Eemeli Räsäsen sekä Henrik Haapalan sopimukset. Myös Antti Niemi on Satakunnan Kansan mukaan siirtymässä Jokereihin.

Pelaajista etenkin Haapala on mielenkiintoinen hankinta, sillä entisellä Florida Panthersin sopimuspelaajalla on takanaan kaksi vaikeaa kautta. Loukkaantumiset sotkivat NHL:ään murtautumista, ja lopulta mies kiekkoili kuluneen kauden lainalla sveitsiläisessä HC Luganossa.

Nyt Haapala hakee uralleen uutta nostetta. Hyökkääjä uskoo, että Jokerit on oikea seura tähän.

– Vähän ollut vaikeita kausia ja täällä Jarin (Kurri) ja Laten (Lauri Marjamäki) kanssa juttelun jälkeen oli minulle hyvä paketti tarjolla. Halusin itse tulla jo aikaisemmin, mutta nyt oli hyvä hetki. Hienoa tulla tänne, Haapala kertoi Jokereiden verkkosivuilla.