Itävalta – Norja: nollakerho kokoontuu

MM-kisat
Itävalta – Norja
Perjantai 17.05 klo 17:15

MM-jääkiekon B-lohkon peräpään kamppailussa pelataan etupäässä ensi vuoden sarjapaikasta MM-kisojen ylimmällä askelmalla. Norja ja Itävalta ovat molemmat vielä pisteittä neljän ottelun jälkeen. Molemmilla on vielä edessä ottelu Italiaa vastaan. Italian saldo on todella murheellinen tätä kirjoitettaessa. Neljä ottelua, neljä tappiota ja maaliero 0-30. Tämä on molemmille joukkueille yksi kisojen pääotteluista, jonka Unibet TV lähettää suorana striiminä.

Myöskin Norjan murheenkryyni on tähänastisissa otteluissa ollut vuotava peräpää. 25 maalia neljässä ottelussa ei varsinaisesti mairittele ja joukkue on ollut kiistatta odotettua suuremmissa vaikeuksissa. Maanantaina Ruotsi osoitti naapurirakkautta ja murjoi tulostaululle 9-1 lukemat. Henrik Haukeland oli kypsä vaihtoon toisen erän alussa, kun tilanne oli 5-0. Sveitsiä vastaan Norja selvisi 4-1 tappiolla, mutta tasoero oli selkeä sveitsiläisiinkin.

Itävallan alakerta ei ole ollut paljoa Norjaa kummoisempi, eivätkä Alppien sankarit tehdyillä maaleillakaan pääse leveilemään. Venäjää ja Sveitsiä vastaan itävaltalaiset jäivät kokonaan maaleitta. On toisaalta ymmärrettävää, että MM-kisat yritetään pelata isolla joukkuemäärällä – mutta turhien otteluiden määrä on harmittavan suuri tällä systeemillä.

Vetosuositus

Keskinäisessä ottelussaan näillä joukkueilla on iso panos ja ottelun tärkeys tulee varmasti heijastumaan valmistautumisessa sekä taktiikoissa. On luultavaa, että molemmat joukkueet lähtevät liikkeelle virheitä välttäen, niin tarkalla pelillä kuin käytännössä on mahdollista. Vetosuosituksena otteluun on kuitenkin Norja voittaa ottelun kertoimella 2,18. Norja pystyy kontrolloidumpiin hyökkäyksiin ja pääsee Itävaltaa paremmin vetosektoreille. Se voi hyvin olla tällä kertaa voiton avain.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Itävalta – Norja ja kohteeseen veto ”Norja voittaa ottelun”. Jos Norja voittaa ottelun, saat 218 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Itävalta johtaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Bundesligan, Serie A:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.