Itävalta – Italia: Nollakerho kokoontuu, osa II

MM-kisat
Itävalta – Italia
Maanantai 20.05 klo 21:15

B-lohkossa putoaja ratkaistaan Itävallan ja Italian välisessä kohtalonottelussa. Tämäkin ottelu on nähtävissä Unibet TV:n suorana striiminä. Molempien kisat ovat olleet oikein lohdutonta kerrottavaa. Tosin eroavaisuuksiakin on: Itävalta on tehnyt kuudessa ottelussa yhtä monta maalia, kun Italia on saanut mustan sisään vain kerran. Toisekseen Itävallan maaliero on 30 maalia pakkasella ja Italialla maaliero on -44. Siinä on melkein puolet enemmän.

Tällaiset tasoerot eivät nosta millään tavalla turnauksen statusta tai tee jääkiekosta oikeasti globaalia peliä. Kyllä homman pitäisi mennä niin päin, että jääkiekon taso laajenee ja joukkuemäärää lisätään sen seurauksena. Mutta onko tästä pelistä sitten tulossa jännittävä trilleri? Ovatko joukkueet yhtä huonoja?

Näkemänsä perusteella Petsipappa voisi arvioida, että eivät ole. Vaikka Itävallan taso ei ole riittänyt alkuunkaan paremmille maille, Norjaa vastaan se taisteli tasapäin loppuun asti. Italia romahti jopa Norjaa vastaan. Näin ollen vetomarkkinat vaikuttavat olevan oikeassa, kun Itävalta on selkeä suosikki tähän otteluun.

Vetosuositus

Potentiaalisesti Itävalta voi vaikka tuplata maalisaldonsa Italiaa vastaan. Toki Italia voi tehdä saman tempun, mutta se ei olisi yhtä vakuuttava suoritus. Mutta luotan Itävallan paremmuuteen tässä ottelussa ja otetaan Itävallalle team total -veto: Itävallan maalit yhteensä – varsinainen peliaika: yli 3,5 maalia kertoimella 1,78. Veto on siis voitollinen, jos Itävalta osuu vähintään neljästi.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Itävalta – Italia ja kohteeseen veto ”Itävallan maalit yhteensä – varsinainen peliaika: yli 3,5 maalia”. Jos Itävalta tekee ottelussa vähintään neljä maalia, saat 178 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Itävalta jää korkeintaan kolmeen maaliin, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Bundesligan, Serie A:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.