Iloinen paljastus: Leijonat-tähden upea ura jatkuu vielä vuosia – avasi ensi kauden kuvioitaan

© Kuva: Suomen Jääkiekkoliitto

HELSINKI. Naisten jääkiekkomaajoukkueen tähtipelaajiin lukeutuva maalivahti Noora Räty kommentoi perjantaina uransa jatkoa.

Aiemmin kokenut maalivahti oli heittänyt ilmoille ajatuksen jopa ammattilaisuran päättymisestä, mutta tällaista ei ole vielä tapahtumassa. Räty vahvisti asian SuomiKiekko-sivustolle,kun toimittajamme tapasi leijonatähden peliyhtiö Nopeampi.comin MM95 Lounge -kisakatsomossa Ravintola Hookissa.

– Pelit jatkuvat, mutta en tiedä missä. Meillä lähti tosiaan sarja alta Kiinassa, ja odottelen, että mihin sarjaan he menevät ja millaisen valmentajan he palkkaavat, Räty kertoi.

Kokenut suomalaismaalivahti edusti kuluneella kaudella CWHL:ssä Kunlun Red Staria, mutta jääkiekkoliiga päätettiin lopettaa taloudellisten vaikeuksien takia. Pelaajat ovat kuitenkin olleet jo pitkään visioimassa uutta huippuliigaa.

– Muodostamme uutta sarjaa syksylle 2020. Tuossa voi tulla sellainen ”välivuosi” ennen kuin naisten NHL alkaa. Mutta menen Kiinaan takaisin, jos sarja sekä valmentaja miellyttävät, Räty sanoi.

Naisleijonien luottomaalivahti vahvisti samalla myös, että maajoukkueurakin on jatkumassa ainakin toistaiseksi.

– Sen näkee sitten, että onko oma nimi apurahan saajien joukossa. Toivottavasti se on siinä listassa, niin pelit jatkuvat. En tiedä tosin, että kuinka pitkään, Räty pyöritteli.

Jaakko PerttiläHelsinki
Twitter: @JaakkoPerttila


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.