Hurja spekulaatio: Artemi Panarin ja Jevgeni Malkin Kaapo Kakon seurakavereiksi?

© Kuva: Getty Images

Kesän lähestymisen huomaa NHL:ssä Stanley Cup -finaaliodotuksen lisäksi hurjistuvista siirtohuhuista.

Tällä kertaa löylyä kiukaalle heittää New York Postin Larry Brooks, joka uumoilee New York Rangersin metsästävän kesällä jompaa kumpaa tai jopa molempia kahdesta isosta venäläisvonkaleesta, vapaaksi agentiksi päätymässä olevasta Artemi Panarinista sekä Pittsburgh Penguinsin Jevgeni Malkinista.

Miehen mukaan Malkin saattaisi hyvinkin olla valmis luopumaan sopimukseensa kirjatusta siirrot estävästä pykälästä, mikäli Penguinsissa ikuisesti Sidney Crosbyn varjossa olevalle tähdelle olisi tarjolla ykkössentterin paikka Manhattanin kirkkaissa valoissa maanmies Panarinin rinnalla.

Brooks heittää oman ehdotuksensa siitä, mihin hintaan Penguins saattaisi olla valmis luopumaan 33-vuotiaasta Malkinista. Toimittajan mukaan kauppaan voisi sisällyttää nimet, kuten Ryan Strome, Jimmy Vesey, Ryan Lindgren, Jegor Rykov sekä Pavel Buchnevich.

Spekulaatio lienee toistaiseksi kaukaa haettua, joskaan ajatus sen toteutumisesta ei välttämättä olisi aivan täysin tuulesta temmattu. Suomalaisittain kuviosta tekisi todella mielenkiintoisen se tosiasia, että tämän hetken kuumin suomalaiskiekkoilija Kaapo Kakko varataan todennäköisesti kesällä nimenomaan Rangersiin.

Entäpä miltä ketju Panarin-Malkin-Kakko kuulostaisikaan tulevaisuudessa? Utopistiselta? Varmasti. Mielenkiintoiselta? Ehdottomasti!

LUE MYÖS: NHL-seuran jättipalkkainen veteraanihyökkääjä vaihtaa maisemaa – ura jatkuu tutussa seurassa?