Tshekin jääkiekkomaajoukkueen GM Peter Nedved odottaa NHL-vahvistuksia toukokuun 10. päivä alkaviin Slovakian MM-kisoihin.

Nedved paljasti Hockej.cz -sivustolle, että Tshekin maajoukkueella on ”sopimus” kolmen NHL:n pudotuspeleissä parhaillaan kiekkoilevan pelaajan kanssa.

– Meillä on sopimus David Pastrnakin, David Krejcin sekä Tomas Hertlin kanssa. Jos heidän seuransa putoavat NHL:n pudotuspeleistä, saapuvat he Tshekin maajoukkueen mukaan MM-kisoihin. Näillä kavereilla on mahdollisuus voittaa NHL:n mestaruus ja me arvostamme sitä. Joka tapauksessa, jos heidän joukkueensa putoaa, otamme heidän innolla vastaan maajoukkueeseen, Nedved kertoi.

Pastrnakin ja Krejcin edustama Boston Bruins johtaa Columbus Blue Jacketsia pudotuspelisarjassa voitoin 3-2. Myös Hertlin edustama San Jose Sharks on vain yhden voiton päässä jatkopaikasta, sillä sarja Colorado Avalanchea vastaan on tilanteessa 3-2.

LUE MYÖS: NHL-asiantuntija heitti pallon ilmoille: Suomalaistähdestä vaihtotavaraa – ”Hän olisi loogisin palanen kaupata”

LUE MYÖS: NHL-megatähti ehdottaa isoa muutosta MM-kisoihin – ”Myös Italia ja Norja haluavat pelata parhaita vastaan, mutta h*lvetti…”
LUE MYÖS: Hurja huhu nousi ilmoille: Kaksi NHL-supertähteä vaihdettaisiin päikseen!

LUE MYÖS: NHL:ssä viritellään hurjaa siirtopommia – näin Jevgeni Malkin kommentoi kauppaamishuhuja

IS: Tässä Leijonien MM-jengiin valitun Oliwer Kasken uusi NHL-seura – perässä oli runsaasti joukkueita!