HPK:n luottohyökkääjän osoite vaihtuu – ura jatkuu Liigassa!

© Kuva: Juha Tamminen

Suomen mestaruutta HPK:n paidassa juhliva 26-vuotias keskushyökkääjä Robert Leino siirtyy Ilvekseen 1+1-vuotisella sopimuksella, Ilves tiedottaa nettisivuillaan.

Liigakauden parhaimpiin aloittajiin lukeutunut 182-senttinen Leino iski 60 runkosarjaottelussa uransa tähän astiset ennätyspisteet 8+29=37. Mies oli iskussa myös pudotuspeleissä iskien 18 peliin 12 (2+10) tehopistettä sijoittuen pudotuspelien pistepörssin nelossijalle.

Yhteensä Leino on pelannut Liigassa 304 runkosarjaottelua tehoilla 37+96=133 ja 46 pudotuspeliottelua tehoilla 5+18=23.

– Toivotamme tuoreen Suomen mestarin tervetulleeksi Ilvekseen. Robert Leino on taitava ja älykäs kahden suunnan keskushyökkääjä, joka pystyy pelaamaan isoja minuutteja sekä tasakentällisin että erikoistilanteissa ja osallistuu peliin sen jokaisella osa-alueella. Olemme iloisia, että yksi liigakauden parhaista ja tavoitelluimmista keskushyökkääjistä valitsi seurakseen Ilveksen ja näki sen parhaana mahdollisena paikkana kehittyä kansainvälisen tason pelaajaksi, Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo kommentoi seuran tiedotteessa.