Colorado Avalanche -pomo valotti Mikko Rantasen jatkosopimustilannetta!

© Kuva: Getty Images

Colorado Avalanchen GM Joe Sakicilla on edessään mielenkiintoinen ja kiireinen kesä seurapomon yrittäessä vahvistaa toiselle pudotuspelikierrokselle NHL:ssä tällä kaudella selvinnyttä joukkuettaan tulevaksi kaudeksi.

Sakic myöntää tulokassopimuksensa viimeisen kauden pelanneen Mikko Rantasen sopimustilanteen nousevan silti kesän tärkeimmäksi prioriteetiksi.

– Rantasen jatkosopimus on tärkeysjärjestyksessä ykkönen. Haluaisimme tehdä pitkän sopimuksen, mutta mikäli sen täytyy olla lyhyempi, niin sitten olkoon niin. Haluamme varmistaa, että saamme hänen nimensä jatkosopimukseen, Sakic vahvistaa Avalanchen kotisivuilla.

– Älkää kysykö minulta Rantasen sopimuksen aikataulusta. Moni loistava pelaaja on samassa tilanteessa. Seuraamme, miten muut pelaajat ja agentit hoitavat asian, Sakic valottaa neuvotteluiden aikataulua.

Seurapomo ei aio makoilla muutenkaan laakereillaan, vaan suunnitelmissa on vahvistaa joukkuetta ottamaan seuraava askel matkalla kohti Stanley Cupia.

– Tänä kesänä on melko paljon hyviä vapaita pelaajia. Olemme valinneet tietyt pelaajat kohteeksi, jos he ovat lopulta tarjolla. Olemme tänä kesänä aggressiivisempia, mutta emme käytä rahaa mihin tahansa. Haluamme oikeanlaisia pelaajia, jotka sopivat tänne, Sakic muistutti.