Anaheim-tähden sopimus osoittautunut varsinaiseksi pommiksi – seuralla edessä vaikea valinta

© Kuva: Getty Images

Anaheim Ducksilla on kesällä edessään vaikea päätös. Mitä seuran oikein pitäisi tehdä Corey Perryn kanssa?

Laitahyökkääjä tienaa kaudesta  8,625 miljoonaa dollaria ja sopimusta on vielä kaksi vuotta jäljellä. Perryn tehovuodet ovat kuitenkin jo takanapäin. Viime kaudella hän iski runkosarjassa vain 10 tehopistettä.

Anaheim tarvitsisi kaikki rahansa joukkueen vahvistamiseen ja nuorten pelaajien jatkosopimuksiin. Urheilulehti The Athletic spekuloikin, että Anaheimin olisi kannattavaa ostaa hyökkääjätähtensä sopimus ulos.

Kalifornialaisseura on tarkka rahoistaan, ja jos Perrylle annettaisiin monoa, seura saisi nopealla aikataululla kaksi miljoonaa dollaria lisää tilaa palkkakattoonsa. Samalla Anaheimin ei tarvitsisi maksaa koko sopimuksesta jäljellä olevaa palkkaa.

Potkut eivät kuitenkaan olisi helppo ratkaisu. Perry on nimittäin yksi Anaheimin historian parhaista pelaajista ja seuran legendoista. Ainoastaan Teemu Selänteellä on enemmän tehtyjä maaleja ankkapaidassa.

– Epäilemättä vaikea päätös, on hankalaa löytää oikea seos veteraaneja ja nuorukaisia, eräs NHL-skoutti kommentoi lehdelle.

– Heillä on todella hyvä määrä nuoria pelaajia, jotka ovat pääsemässä lähemmäs NHL:ssä pelaamista, mutta heitä mahtuu kokoonpanoon vain tietty määrä. Tietysti hänen pelinsä on laskussa, mutta heidän täytyy miettiä rahaa ja lupauksia, jotka he haluavat kokoonpanoon.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.