Aina parhaatkaan eivät onnistu: Vezina-finalisti sähläsi ja lahjoitti vastustajalle maalin – katso tilanne

© Kuva: Getty Images

Dallas Stars nappasi viime yönä kriittisen voiton St. Louis Bluesista lukemin 2-1. Nyt teksasilaisseura johtaa joukkueiden välistä ottelusarjaa otteluvoitoin 3-2 ja on enää yhden voiton päässä läntisen konferenssin finaaleista.

Dallas hallitsi tapahtumia kentällä suvereenisti, ja kolmannen erän alussa näytti siltä, että voitto tulee irtoamaan helposti. Maalivahti Ben Bishop toi kuitenkin omalla möhläyksellään vastustajan mukaan peliin.

Jenkkivahti sähläsi mailapelinsä kanssa ja siirsi kiekon löysästi erinomaiseen maalintekopaikkaan. St. Louisin Jaden Schwartz luisteli nopeasti paikalle ja tinttasi ilmaisen kiekon suoraan etukulmasta sisään.

Möhläyksestään huolimatta Bishop valittiin ottelun ykköstähdeksi. Hän pysäytti voitossa 38 laukausta.