172-senttinen Liiga-taituri jäi ilman NHL-varausta viime kesänä – povataan nyt korkealle: ”Tämä poika on nero kiekon kanssa”

”Kiekkoraamatuksi” tituleerattu The Hockey News -lehti teki tuoreessa artikkelissaan listauksen pelaajista, jotka jätettiin viime kesänä varaamatta, mutta ovat nyt saamassa yli-ikäisenä toisen mahdollisuuden NHL-varaukseen.

Suomalaisittain lehden mielenkiintoisin poiminta oli viime kesänä ilman varausta jäänyt Jukureiden hyökkääjä Kristian Tanus, josta povataan tällä hetkellä parhaimmillaan jopa TOP-100 varausta.

– Dynaaminen pelinrakentaja, joka pystyy pelaamaan laidalla ja keskellä? Olemme mukana! Tanus saattaa olla 172-senttisenä pelaajana pienikokoinen, eikä hänen liikkeensä ole samalla tasolla muiden pienten pelaajien kanssa, mutta tämä poika on todellinen nero kiekon kanssa. Hän ei koskaan aseta itseään tilanteeseen, jossa hän voisi hävitä kaksinkamppailun. Hän on kokonaisvaltaisesti lahjakas hyökkääjä. Tanuksen ei tarvitse odottaa nimeään pitkään kolmannella tai neljännellä varauskierroksella, NHL-toimittaja Steven Ellis kirjoittaa.

Tanus pelasi tällä kaudella Mestiksessä LeKin riveissä 33 ottelua huimin tehoin 13+31=44. 18-vuotias taituri pelasi myös Liigassa 17 ottelua pinnoin 4+2.

LUE MYÖS:

Leijonat-taituri lupaa: Liiga kutsuu, mikäli NHL:ssä nähdään työsulku – ”Lähden mielelläni”

Nyt on komeaa! Hartwall toi kauppojen hyllyille MM-kultaoluen – upeat yksityiskohdat

Siirtopommi! Leijonien MM-kultahyökkääjä jättää Liigan – allekirjoitti NHL-sopimuksen

Siirtopommi viritteillä? LA Kings yrittää värvätä todellisen NHL-konkarin – tilillä yli 1800 ottelua

Uusi osoite selvillä! Liiga-seuran maalivahti loikkaa uusiin maisemiin – ”Valtavasti potentiaalia”


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.